У летні перыяд у сталіцы ў дзень прадаюць да 60 т марожанага.

У Мінску налічваецца каля 2.000 стацыянарных аб'ектаў, якія рэалізуюць марожанае, - крамы, кафэ, рэстараны.

Арганізаваны выязны гандаль гэтым прадуктам - такіх кропак у горадзе налічваецца каля 800.

У гарачыя дні мінчане аддаюць перавагу пладова-ягаднаму марожанаму - яго вырабляюць на аснове пюрэ, сокаў, сіропаў розных пладоў і ягад.
У прахалодны час часцей купляюць пламбір.
Клас
0
Панылы сорам
0
Ха-ха
0
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
0

Хочаш падзяліцца важнай інфармацыяй ананімна і канфідэнцыйна?