Амерыканская кампанія з Тэхаса распрацавала метад выпечкі новага гатунку хлеба, які не пакрываецца цвіллю на працягу 60 сутак. Такі хлеб праходзіць праз мікрахвалевую печ, выпраменьванне якой забівае споры цвілі ў цесце.

Кампанія сцвярджае, што гэты метад дазволіць істотна скараціць страты ад псавання прадуктаў.

Гэты метад можа выкарыстоўвацца таксама для абеззаражання многіх іншых прадуктаў, у тым ліку свежай індычкі, садавіны і гародніны.

У звычайных умовах хлеб пакрываецца цвіллю праз 10 дзён.

Клас
0
Панылы сорам
0
Ха-ха
0
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
0

Хочаш падзяліцца важнай інфармацыяй ананімна і канфідэнцыйна?