12.03.2014 / 11:05

Рэстаран беларускай і літвінскай кухні «Кухмістр» ВІДЭА 22

Рэстаран беларускай і літвінскай кухні «Кухмістр» з 11 сакавіка праводзіць фэст цэпелінаў. «Наша Ніва» завітала на кухню рэстарана, каб паглядзець, як гатуецца гэта страва.

Гісторык ды кансультант па пытаннях меню «Кухмістра» Алесь Белы расказвае: беларуская кухня — гэта не толькі дранікі.

Цэпеліны, кішка бульбяная, верашчака, калдуны — гэта далёка не поўны пералік таго, што елі нашы шляхетныя продкі.

Аксана Рудовіч, Настасся Храловіч

0
Minak / Адказаць
12.03.2014 / 11:10
У нас ва ўсходняй Віленшчыне страва называлася заўсёды КЛЁПСЫ, а ніякія не цэпеліны.
0
Дзед Талаш / Адказаць
12.03.2014 / 11:16
А дзе шыльда "Акупантам уваход забаронены"?
0
Петрыковец / Адказаць
12.03.2014 / 11:19
Дзякуй, буду ведаць, куды завітаць - паласавацца.
Паказаць усе каментары/ 22 /
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзеру