28.10.2014 / 21:59

Kucharka_by: Свіныя ножкі з фасоляй РЭЦЭПТ 3

Інгрэдыенты:

- 2 свіныя ножкі
- 1 шклянка фасолі
- 1 цыбуліна
- палова галоўкі часнаку
- 1 морква
- 30 гр тлушчу або 2-3 ст. лыжкі сланечнікавага алею
- соль, перац
- пятрушка

Прыгатаванне:

Фасолю замачыць на некалькі гадзін. Затым адварыць у падсоленай вадзе да размякчэння.

Пачышчаныя і вымытыя ножкі заліць вадой, дадаць прыправы і варыць на слабым агні да мяккасці. Звараныя ножкі дастаць з вады, нацерці душаным часнаком, пакласці на бляху, змазаную тлушчам або сланечнікавым алеем, разам з фасоллю запякаць у духоўцы, некалькі разоў перавярнуць.

Гатовую страву пасыпаць чорным перцам і пятрушкай.

(с) Юры Качук. «МАЦ смаку»

0
Злой! / Адказаць
29.10.2014 / 06:38
не стоит употреблять одновременно растительные и животные белки. может быть вкусно, но бесполезно.
0
маленькая архітэктарка цемры / Адказаць
29.10.2014 / 11:26
не бескарысна, а шкодна ) але ў дыеталогіі таксама важна не пераборшчыць.. бо навукоўцы спачатку нешта вынайдуць, а потым самі сябе абвяргаюць - работа ў іх такая.. дзіўна - і як нашыя продкі без падліку калорый жылі )
0
камень / Адказаць
06.11.2014 / 16:04
Точно такое я ел на рынке в Барселоне, только соус какой-то добавили.
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзеру