13.06.2016 / 10:31

Фэйсбук выдаліць некаторыя фатаграфіі, калі вы не спампуеце яго новую праграму

Сацыяльная сетка фэйсбук вырашыла падштурхнуць карыстальнікаў усталёўваць новую праграму і пагражае, што выдаліць фота тых, хто гэтага не зробіць. Пра гэта паведамляе Phone Arena.

Гаворка ідзе пра закрытыя альбомы, створаныя ў выніку аўтаматычнай сінхранізацыі мабільнай праграмы з акаўнтам сацыяльнай сеткі. У некаторых карыстальнікаў у такім альбоме могуць быць тысячы фатаграфій.

На днях фэйсбук разаслаў карыстальнікам лісты з папярэджаннем: тыя, хто хоча захаваць свае закрытыя альбомы з аўтасінхранізацыяй, павінны спампаваць Moments і залагініцца ў ім. У адваротным выпадку фатаграфіі выдаляць 7 ліпеня.

Варта адзначыць, што альбомы, створаныя ўручную, а таксама фота і відэа, загружаныя на старонку, фэйсбук выдаляць пакуль не плануе.

Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзеру