14.01.2017 / 19:51

Што гатавалі і елі нашы продкі? ТЭСТ 16

Калі кажуць пра беларускую кухню, то многія адразу прыгадаюць толькі дранікі, скваркі і боршч. Але яна нашмат больш цікавая і разнастайная. «Наша Ніва» прапануе тэст пра старажытныя беларускія стравы. Пры падрыхтоўцы тэста выкарыстаныя матэрыялы з кніг Алеся Белага «Наша страва» і «Літоўская гаспадыня» Ганны Цюндзявіцкай.

Зміцер Панкавец

0
Scooter / Адказаць
09.01.2017 / 18:58
Рэд. Давайце без спойлераў! Але можа быць і ваш варыянт, і наш. Вось спасылка http://budzma.by/projects/pohliad/nasha-strava-2-kindzyuk.html
0
Зинаида / Адказаць
10.01.2017 / 07:45
У нашай мясцовасцi кiндзюком называлi каўбасу у свiным страўнiку
30
Зязюля / Адказаць
10.01.2017 / 10:41
Беларуская кухня - одна из самых мерзких и нездоровых кухонь мира. Одно мясо в мочевом пузыре свиньи чего стоит. Но драники, конечно, ван лав.
Паказаць усе каментары/ 16 /
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзеру