Каманда пекараў вырашыла пакпіць з аўтамабілебудаўніцтва й стварыла свой варыянт новай «Шкоды Фабіі» — ядомы.

На гэты «Шкода‑торт» ў кандытараў пайшло 100 кіляграмаў мукі й столькі сама цукровай пудры, 180 яек, 30 кг міндалю, 65 кг цукатаў і мора шакаляду.

Адметна, што майстры ня сталі хаваць рэцэпт ласунку й кожны ахвотны можа крыху разнастайніць свой дэсэрт.

Такім чынам,

1. Разьбіце 180 яек, высыпце па 10 кг мукі й цукровай пудры й старанна разьмяшайце.

2. Пакладзіце ў чан шакаляд, дадайце 30 кіляграмаў міндалю, 65 кг цукатаў і ўзьбіце шакалядны соўс — гэта для пакрыцьця кузава аўтамабіля.

3‑4 Дадайце ў тэста «Мадэйру» й выпякайце каржы для шасі аўтамабіля.

5‑6 Злучыце выпечаныя каржы з дапамогай загадзя астуджанага масьлянога крэму й сфармуйце «цела» аўтамабіля.

7. Калі вы хочаце, каб ваш «рухавік» «зашаптаў», дадайце ў матор у якасьці змазкі 300 грамаў сыропу.

8. Аматары лякрыцы могуць выкарыстаць яе для стварэньня дворнікаў на ветравой шыбе ды антэны.

9. Вельмі ўважліва пастаўцеся да майстраваньня кожнага ніта й сьвечак запальваньня.

10. Нанясіце на «аўтамабіль» пакрыцьцё — астуджаную памадную масу, афарбаваную 180 кіляграмамі памаранчавай цукровай пасты, перад гэтым раскатанай у тонкія пласты.

11. Зараўнуйце пласты, ствараючы кузаў.

12. З дапамогай кулінарнага шпрыца нанясіце ружачкі з жэле на панэль кіраваньня.

13. Пастаўце радыятары з 60 шакалядных блёкаў, фары зь ледзяшоў і процітуманныя фары зь безэ.

14. Для стварэньня шынаў скарыстайцеся шакалядным соўсам, астуджаным настолькі, каб трымаць форму.

15. Устаўце «габарытныя агні» з жэле.

16. І нарэшце дадайце эмблему «Шкоды».

Матор, дарэчы, рэкамэндуецца есьці асобна ад аўтамабіля.

Паводле praga-auto.com.ua

Клас
0
Панылы сорам
0
Ха-ха
0
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
0