Робяць марозіва ў Мар'інай Горцы.

Робяць марозіва ў Мар'інай Горцы.

Спачатку здаецца, што гэта звычайнае шакаладнае марозіва, але ўжо праз паўхвіліны з’яўляецца выразнае адчуванне лёгкага свербу на языку. Уражанне цікавае, але цяжка сказаць, яно прыемнае ці не вельмі.

Смак журавін амаль не адчуваецца, затое ён змякчае ўдар перцу. Калі распраўляешся з усім прысмакам, то свярбіць ужо не толькі на языку, але і ў горле, і на вуснах. Наступныя паўгадзіны з’едзены ласунак яшчэ будзе так пра сябе нагадваць.

Дарэчы, для аматараў запіваць марозіва кавай: кава не кава, калі вы яе п’яце з марозівам з перчыкам.

Карацей, пакаштаваць з цікавасці ці здзівіць турыстаў можна разок-другі, але ў цэлым прысмак на аматара. 

Клас
0
Панылы сорам
0
Ха-ха
0
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
0

Хочаш падзяліцца важнай інфармацыяй ананімна і канфідэнцыйна?