12.03.2018 / 19:44

Данкверт распавёў, пры якіх умовах Расія не забароніць увоз малака з Беларусі 10

Кіраўнік Рассельгаснагляду Сяргей Данкверт не выключыў, што Расія адмовіцца ад увядзення абмежаванняў на пастаўкі малочных прадуктаў з Беларусі ў выпадку пазітыўных вынікаў работы расійскай інспекцыі, паведамляе ТАСС.

«Мы з імі зараз узгоднім механізм правядзення інспекцый, гэтым займаецца мой намеснік. І цалкам верагодна, што і не будзем закрываць [увоз малочных прадуктаў]. Таму што калі з наступнага тыдня паедзем на інспектаванне таго, што выклікае ў нас падазрэнне, мы знойдзем агульную мову. Мы ў працэсе», — сказаў Данкверт.

Раней Рассельгаснагляд перанёс увядзенне абмежаванняў на пастаўкі малочных прадуктаў з Беларусі з 6 на 15 сакавіка. Гэта ўжо другі перанос тэрмінаў увядзення забароны на пастаўкі беларускіх малочных прадуктаў. Да гэтага яны пераносіліся з 26 лютага на 6 сакавіка «па тэхнічных прычынах».

0
Дед Мороз / Адказаць
12.03.2018 / 20:03
Засунь свою инспекцию в одно место. Инспекцию из Беларуси нужно отправить на заводы РФ откуда продукция ужаснейшего качества поставляется в Беларусь (начиная от рыбных консерв сделанных в Твери и Московской области, рыбу 100500 лет перемороженную из Смоленска и т.д.).
0
Лапух / Адказаць
12.03.2018 / 20:07
Хай на гэтыя умовы не спадзяваюцца. Можа хопіць ужо ?
У старога чалавека ўжо баляць калені ад крамлёўскай падлогі. Ні ў хакей пагуляць, ні ў біатлон.
1
Нас за дураков держат? / Адказаць
12.03.2018 / 20:10
Что значит поедут проверять то. что вызывает подозрения? Они по предприятиям будут шастать?  Хотят техпроцесс на предприятиях смотреть? Это же коммерческая тайна как получают продукцию данного вкуса и качества. Какие вообще подозрения могут быть. если должны быть  результаты исследований содержится что-то вредное или в количествах. которое считается недопустимым? Россияне не имеют права контролировать из сырья какой страны мы что-то производим, у нас нет никаких санкций против других стран на поставки сырья. Россия не имеет права командовать Беларуси с кем сотрудничать. с кем нет. у кого какое сырье покупать. у кого не покупать. Если подозрения есть. что мы не только из своего сырья что-то делаем. то мы имеем на это полное право. а россияне могут закупать только те объемы продукции. которые ей нужны. У нас комплектующих полно во всех изделиях из других стран. россияне будут запрещать нам комплектующие в других странах закупать для своей продукции? Не хотят. пусть не покупают. но командовать где и по какой цене комплектующие или сырье закупать не имеют никакого права. 
Паказаць усе каментары/ 10 /
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзеру