18.03.2019 / 18:24

Чытачы: у глазураваных сырках шакалад стаў больш рэльефным — гэта псуе смак вы заўважалі такое? 19

Аматары мінскіх глазураваных сыркоў занепакоеныя тым, што іх любімы прадукт стаў выпускацца з рэльефным шакаладам.

Чытачы, якія звярнуліся ў рэдакцыю «НН», сцвярджаюць, што раней шакалад быў менш рэльефным.

Гаворка вядзецца пра сыркі ў зялёнай абгортцы ад Мінскага малочнага завода №1. Штодня выпускаецца каля 330 тысяч такіх сыркоў.

На прадпрыемстве запэўніваюць, што тэхналогія і рэцэптура нязменная ўжо 30 гадоў.

«Ніякіх спецыяльных маніпуляцый з сырком мы не рабілі. І суадносінаў «глазур / тварожная маса» не змянялі. Тое, што шакалад лёг хваляй, а не гладзенька, можна патлумачыць тым, што сыркі недзе затрымаліся на стужцы. Ведаеце, гэта як з шакаладнымі цукеркамі, ніхто адмыслова не палівае іх шакаладам роўна ці хвалямі. Рэцэпт нашых сыркоў нязменны ўжо 30 гадоў. А тое, што пакупнікам здалося, што сырок змяніўся, магу патлумачыць тым, што з-за разнастайнасці і агромістага выбару розных сыркоў у крамах пакупнікі маглі папросту забыцца, якім быў і застаецца сырок ад нашай гандлёвай маркі», — тлумачыць галоўны тэхнолаг Мінскага малочнага завода №1 Алена Бізунок.

НТ

3
LitvinM / Адказаць
18.03.2019 / 18:58
Заўважыў, але мне гэта не псуе смак
6
4okto / Адказаць
18.03.2019 / 19:26
Есть один нюанс, который будет сюрпризом для всех фанатов сырков - глазурь, которая их покрывает, вообще не шоколадная ни разу :) Внимательно читайте состав. У нас лишь пару видов сырков содержат шоколад, по-моему "Элитный" и еще какой-то. И да, те, кто работает на линии сырков, сами их редко едят, примерно так же, как и те, кто работает на мясокомбинате на колбасе какой-нибудь :)

1
Белачупакабра / Адказаць
18.03.2019 / 20:06
Вось дык навіна! Як з гэтым жыць?
Паказаць усе каментары/ 19 /
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзеру