08.02.2020 / 21:21

Селянін з-пад Мінска запрасіў «Нашу Ніву» на дэгустацыю кумпяка двухгадовай вытрымкі ФОТЫ 29

Законы гатавання іспанскага хамону строга прапісаныя. А беларускі традыцыйны кумпяк — у чым яго сакрэты?

Мікола Матрунчык — магістр філасофіі, гісторык, дзеяч праваслаўнага брацтва, але на сёння больш за ўсё і перадусім — селянін. Сёння нагода, каб пабываць у яго, была адмысловая. Ён распячатаў кумпякі двухгадовай вытрымкі — вэнджаны і сушаны....

Гэты артыкул платны.

Каб прачытаць, трэба быць падпісчыкам ці аплаціць доступ.

Папоўніце віртуальны кашалёк ці набудзьце падпіску на сайце club.nn.by.

Наталля Тур, фота Надзеі Бужан 

5
У вк Артур Занкевіч / Адказаць
06.02.2020 / 10:19
Ням ням ням
4
Джанни Родари / Адказаць
06.02.2020 / 10:25
Как же вкусно рассказали! Сижу теперь как собака Павлова, всё слюной заливая.
2
Пануры / Адказаць
06.02.2020 / 10:27
Рэспект +100500
Паказаць усе каментары/ 29 /
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзеру