Фота Depositphotos.com

Вам спатрэбяцца:

Для кексаў:

  • 120 г масла
  • 120 г цукру
  • 2 яйкі
  • 1 пакецік ваніліну
  • 120 г мукі
  • 2 сталовыя лыжкі малака
  • разрыхляльнік

Для глазуры:

  • 140 г масла
  • 280 г цукру
  • 1 сталовая лыжка малака
  1. Узбіце размякчанае масла з цукрам да бледнага колеру.
  2. Узбіце асобна яйкі і змяшайце з сумессю з масла і цукру. Дадайце ванілін.
  3. Дадайце ў сумесь муку і разрыхляльнік, уліце малако і перамешвайце да аднароднасці. Цеста павінна атрымацца мяккім і негустым.
  4. Разагрэйце духоўку да 180°С. Выкладзіце цеста ў формы для кексаў, запаўняйце формы напалову.
  5. Выпякайце на працягу 10-15 хвілін да залацістага колеру.
  6. Для крэму ўзбіце масла. Дадайце 140 г цукру і ўзбіце яшчэ раз да аднароднай масы.
  7. Дадайце рэшту цукру і лыжку малака. Перамяшайце, пакуль сумесь не стане аднароднай.
  8. Выкладзіце крэм у кандытарскі мяшок і аздобце кексы.

Смачна есці!

Хочаш падзяліцца важнай інфармацыяй ананімна і канфідэнцыйна?