«Лідскі квас CRAZY CRUSH КЛЮКВА» вырабляюць са светлага кваснога сусла з дадаваннем папулярнага ў Беларусі соку журавін. Такое спалучэнне робіць смак напою больш мяккім у параўнанні з добра знаёмым усім квасам натуральнага браджэння, а колер — насычана-ягадным. Фірмовая кіслінка, характэрная для саспелых журавін, асвяжае і пакідае прыемны паслясмак. Для таго каб лепш раскрыць арыгінальны смак, нефільтраваны квас рэкамендуецца піць астуджаным.

Пры вытворчасці «Лідскага квасу CRAZY CRUSH КЛЮКВА» захоўваецца частка дражджавых клетак, якія звычайна выдаляюцца на стадыі фільтрацыі. Дрожджы нясуць вялікую порцыю розных вітамінаў, у першую чаргу групы B, і робяць нефільтраваны квас асабліва карысным.