Фота Depositphotos.com

Вам спатрэбіцца:

400 г мукі
150 г маргарыну
150 г цукру
1 яйка
250 г тварагу
1/3 чайнай лыжкі соды

  1. Разатрыце муку з маргарынам да крошкі.
  2. Да мукі дадайце цукар (100 г), соду, палову яйка і перамяшайце. Цеста мусіць атрымацца ў выглядзе крошкі.
  3. Для начынкі змяшайце тварог, цукар (50 г) і палову яйка.
  4. Частку цеста выкладзіце на форму для выпечкі. Зверху дадайце тварожную начынку, а затым рэшту цеста.
  5. Выраўняйце паверхну і выпякайце 20 хвілін у духоўцы пры тэмпературы 220С.

Смачна есці!

Хочаш падзяліцца важнай інфармацыяй ананімна і канфідэнцыйна?