Фота Depositphotos.com

Вам спатрэбіцца:

2 шклянкі цукру

150 г масла

5 лыжак какава-парашку

1 шклянка какосавай стружкі

4 шклянкі аўсяных шматкоў

3 сталовыя лыжкі кавы

2 лыжкі ванільнага цукру

  1. Растапіць масла да пакаёвай тэмпературы.
  2. Узбіць масла з цукрам міксерам.
  3. Дадаць ванільны цукар і какаву, перамяшаць.
  4. Змалоць аўсяныя шматкі ў блэндары, дадаць у сумесь. Затым дадаць каву і перамяшаць.
  5. З сумесі скруціць шарыкі і ўкачаць іх у какосавую стружку. Падаваць астуджанымі.

Смачна есці!

Хочаш падзяліцца важнай інфармацыяй ананімна і канфідэнцыйна?