Усе інгрэдыенты даступныя ў Беларусі.

Шарлотку «Пацалунак беларускі» прыдумаў украінскі блогер Дід Панас (d_panas). Назву дэсерту яму навеялі бел-чырвоны колер і пяшчотны смак. Неабходныя для «Пацалунка беларускі» інгрэдыенты даступныя ў Беларусі: яблыкі, журавіны, тварог, смятана. Печаныя яблыкі трэба парэзаць скрылікамі. Перакласці іх тварагом (найлепш тварагом для дзяцей) і паліць зверху смятанай. Выкласці верх дэсерту журавінамі і пасыпаць цукрам.

 Фота d-panas.livejournal.com.

Фота d-panas.livejournal.com.

Працэс прыгатавання шарлоткі ў фотаілюстрацыях цалкам.

Клас
0
Панылы сорам
0
Ха-ха
0
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
0