31.03.2012 / 11:25

Як «дояць» бярозы: тэхналогія нарыхтоўкі соку 6

Работнікі эксперыментальна-даследчага прадпрыемства "Усход" (вёска Вернікі, Мінскі раён) нарыхтоўваюць бярозавы сок. Усяго ў "садзе" гаспадаркі -- 2500 падсочных бярозаў, з якіх штодня атрымліваюць 10 тонаў соку.

0
Гаспадар / Адказаць
31.03.2012 / 14:16
Вау! Вельмi прыгожа, нiколi не бачыу як збiраюць сок.
0
копанка / Адказаць
31.03.2012 / 15:06
Яно и так и не так. Один родственник раньше несколько лет так заготавливал сок, так говорил, бывали случаи, когда для заполнения бочек доливали воду с копанок.
0
Алесь / Адказаць
31.03.2012 / 19:16
Нядаўна па ТВ паказвалі, як у Літве прадпрымальнік адзін з бярозавіку шампанскае робіць - 10 еўра бутэлька)
Паказаць усе каментары/ 6 /
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзеру